اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

۲ حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکایی عین الاسد

گروه مقاومت اسلامی عراق در ادامه حملات خود به مواضع نیرو‌های آمریکایی، خبر داد که برای دومین بار در طول امشب، پایگاه عین الاسد را هدف حمله پهپادی قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری گزارش دادند که پایگاه عین الاسد در غرب عراق، هدف حمله پهپادی قرار گرفته است. این پایگاه مقر نظامیان آمریکایی است.

گروه مقاومت اسلامی عراق ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت حمله نخست، خبر داد که برای دومین بار عین الاسد را هدف حمله پهپادی قرار داده است.

این گروه مقاومت شامگاه گذشته خبر داد که پایگاه عین الاسد را با یک فروند پهپاد هدف قرار داده است. این گروه همچنین پایگاه غیر قانونی اشغالگران آمریکایی را در شرق سوریه هدف دو راکت قرار داد. این پایگاه، در میدان نفتی «کونیکو» واقع در دیرالزور، قرار دارد.

شامگاه یکشنبه نیز صدای چند انفجار از داخل پایگاه نظامیان آمریکا در شهر الشدادی واقع در استان الحسکه شنیده شد. پدافند نیرو‌های آمریکایی در تلاش بود که موشک‌های شلیک شده به سمت این پایگاه را رهگیری کند، ولی موفق به رهگیری همه موشک‌ها نشد.

رورستای «الخضراء» واقع در استان دیرالزور هم هدف حمله قرار گرفت. خوابگاه نظامیان آمریکایی در این روستا قرار دارد. گروه مقاومت عراق با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت این حملات را بر عهده گرفت و تأکید کرد که این حملات با پهپاد صورت گرفته است.

منابع خبری عراقی شامگاه شنبه گزارش دادند که مناطق اطراف پایگاه عین الاسد هدف حمله راکتی قرار گرفت. این پایگاه، محل استقرار نظامیان آمریکایی است.

شبکه خبری اسکای نیوز به نقل از منابع عراقی گزارش داد که این حمله، بزرگترین حمله‌ای بوده است که گروه‌های مقاومت به پایگاه آمریکا داشته‌اند. برخی از منابع، تعداد راکت‌های شلیک شده را ۲۰ عدد اعلام کرده‌اند.

گروه‌های مقاومت در واکنش به حمایت‌های آمریکا از تداوم جنگ غزه، همچنان در حال هدف قرار دادن پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در منطقه هستند و تأکید دارند که تا اخراج کامل آمریکا از عراق و منطقه، قطعا به این حملات ادامه خواهند داد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار